Erply klientide 10+10 lemmikpluginat

Milliseid Erply tugilahenduste ehk Back Office’i ja kassa pistikprogramme kasutavad meie kliendid kõige enam – ja kuidas need äriprotsesse lihtsamaks, kiiremaks ja tõhusamaks muudavad?

TOP 10 tugilahenduste pluginat

1 Realisatsiooniladu

Vajalik pistikprogramm selleks, et te saaksite oma kaupu müüa kliendi juures. Te saadate oma tooted välja ning arveldate edasimüüjaga alles pärast kaupade tegelikku müüki. Teie laos tekib uus märge “Realisatsiooniladu” ning selle alt saate hallata kõiki oma välja saadetud ning arveldamata tooteid. Samuti on teil aruannete kaudu täielik ülevaade eelnevate perioodide müükidest.

Vaadake lähemalt, kuidas see töötab:

 

2 Klientide liitmine

Võib juhtuda, et teie kassasüsteemis on ühele kliendile loodud mitu kaarti – selline olukord juhtub sageli näiteks siis, kui teil on tavapood ja e-pood. Erplyl on olemas vastav plugin, mis ühendab kiirelt sellised kaardid ja kontrollib juba kliendi andmete sisestamisel, kas sama nimega klient on juba teie andmebaasis olemas.

Vaadake lähemalt, kuidas see töötab:

 

3 Täiendavad makseviisid kassas

Et saada oma kassale täiendavad makseviisid, vajate te kaht pluginat: Custom Payment Types for BO ja Custom Payment Types for POS. Üht tugilahenduste ja teist kassa poole peale. Need pistikprogrammid võimaldavad teil valida makseviisi ülekandega, sularahas, kaardiga, kreeditarvega, kinkekaardiga, teha tasaarveldusi ning võtta vastu ettemakseid. Need erinevad makseviisid kuvatakse ka tšeki väljatrükil ning teie aruandluses.

 

4 Äriregistri liides

Äriregistri liidese kaudu jõuavad otsitava nimega seotud ettevõtted Erply keskkonda paari hiireklikiga, teil on kohe olemas eeltäidetud lahtrid Äriregistri koodi, käibemaksuregistri koodi, firma nime ja aadressiga. Selle pluginaga saate kindel olla, et kliendikaardil on märgitud kõik olulised väljad ning ettevõtte nimi on alati õigesti kirjutatud.

Vaadake lähemalt, kuidas see töötab:

 

5 Toote dimensioonide eksport

Lõpp tüütule käsitööle – nüüd saate teha muudatusi kiirelt ja korraga suurele hulgale toodetele. Plugin näitab ära kõik maatrikstoodete variatsioonid, variatsioonide nimed, peatoote nime ja dimensiooni väärtused. Lisaks maatrikstoodetele võimaldab see plugin eksportida ka laoseisu, laohindu ja hinnakirjasid.

Vaadake lähemalt, kuidas see töötab:

 

6 Nuppude liigutamine

Erply võimaldab teil endal sättida päises menüünuppude järjekorda ja vajadusel neid ka peita. Pistikprogrammiga CSS Skin Menu Experiment saate te võimaluse liigutada peamenüüs üksusi, muuta nende järjekorda ning asukohta vastavalt kas vasakule, paremale, alla või üles. Samuti saate vajadusel üksusi deaktiveerida.

 

7 Peida kassanupp

Plugin Hide POS Button on Grid eemaldab Back Office’i nuppude valikust kassanupu. See aitab vältida olukorda, kus kasutaja käivitab kassa Back Office’i nupurealt – nimelt, kui tugilahenduse kaudu kassat käivitada, siis ei käivitu Epsi, mis on vajalik lisaseadmete toimimiseks. Ilma Epsita ei tööta kassas tšekiprinter, kaardimakse, kliendinäidik, kaal, ID-kaardiga kliendituvastus, kassasahtel jm.

 

8 Müügiprognoos

Erply müügi planeerimise pistikprogramm BO Sales Forecasting võtab arvesse kaubad või tooted, mis on teil juba olemas ja võrdleb koguseid sellega, mis teil on kavas müüa. Selle pluginaga saate prognoosida müüki juba toimunud müükide alusel. Prognoositav periood saab olla maksimaalselt ⅓ esitatavate müügiandmete perioodist.

Lugege lähemalt siit.

 

9 Vaikimisi ladu

Oluline pistikprogramm juhul, kui teil on mitu ladu ning võimalus teha kogemata müüki vale lao alt. Plugin lisab töötaja kasutajakaardile vaikimisi lao, mille alla lähevad vaikimisi arved. Kui vaikimisi ladu on määramata, siis käib arveldus lao alt, mis on asukohtade tabelis esimene ja alati tuleb ise õige ladu valida.

 

10 Kohandatud väljatrükk kassas

Saate luua kohandatud väljatrükke, mis tähendab, et võite ise valida ja määrata kassas trükitavate kviitungite ja arvete malle ja seadistusi.  

 

TOP 10 kassapluginat

1 Täisekraaniga kassa

Plugin eemaldab kassaekraanilt tühjad hallid alad ja võimaldab mahutada ekraanile rohkem kiirvaliku nuppe, samuti on teil põhivaates näha rohkem tootegruppe.

Lugege selle võimaluse kohta lähemalt siit.

 

2 Täiendavad makseviisid kassas

Kassasse saate täiendavad makseviisid kahe plugina koostöös: Custom Payment Types for BO ja Custom Payment Types for POS. Nende pistikprogrammide abiga saate valida kassas erinevaid makseviise: lisaks sularahas, kaardiga, kreeditarvega ja kinkekaardiga maksmise võimalusele saate nüüd teha ka ülekandeid ja tasaarveldusi ning võtta vastu ettemakseid. Ning kõik need variandid kuvatakse ka kassas tšeki väljatrükil.

 

3 Köögiprinteri seadistus

Selle pistikprogrammi lisamine võimaldab teil kassast printida viimase müügi kviitungit, millel on eraldi märgised, näiteks töötaja nimi vm lisainfo. Köögiprinteri plugin annab võimaluse lisada köögis või baaris tšekile kommentaare ja täiendusi.

 

4 Ostukorvi arvestus

Plugin Basket count peab arvestust lisatud toodete koguste üle, mis kuvatakse väljal “Müüdud kogus”. Samamoodi, vastavalt müüdud kogustele, näete te ka õiget hinda.

 

5 Kliendikaardiga makse

Pistikprogramm Customer Card Payment lisab teie kassale veel ühe kaardimakse võimaluse, kliendikaardiga maksmise.

 

6 Kassas toote ümbernimetamine

Selle pluginaga saate avatud hinnaga tooteid kassas ümber nimetada ning kui on vajadus midagi müügidokumendil teistmoodi nimetada. Näiteks lillepoes kimpude puhul.

 

7 Tellimuse kustutamine

See plugin lisab kassale nupu “Pick-up order”, mis võimaldab otse kassas kustutada müügitellimusi. Kui teil on palju tellimusi ning suur tõenäosus, et mõned neist kustutatakse, siis on see teile väga vajalik pistikprogramm.

 

8 Kassahelinad

Kui lülitate kõlarid sisse, siis kuulete, kuidas Erply kassa laulab! Eesti ühe tipphelilooja Sven Grünbergi loodud helid kõlavad kassas avamise ja sulgemise korral, rahasahtli avamisel, maksete korral, kinkekaartide sisestamisel jpm puhkudel.

Lugege meie helinate kohta lähemalt siit ja vaadake videost:

 

 

9 Kliendi personaalse käsu nupp

Pistikprogramm Customer Action Button lisab kassale funktsiooni, mis seob kliendi tema kodulehega või mõne muu temaga seotud kontoga.

 

10 Salvesta pakkumine

See plugin lisab kassale nupud “Salvesta pakkumine” ja “Pakkumised”. Nii saate te võimaluse salvestada müügipakkumisi ning need hiljem pakkumiste alt kiirelt leida.

 

Selleks, et saada endale mõni nendest pluginatest, kirjutage meile [email protected] või helistage 628 0020.