Back Office versioon 4.11.0 – 4.11.5

11. juuni 2018

Uued võimalused

 1. GDPRi vastavust saab nüüd soovi korral seadistada ka EL-i välistele kontodele, parameetriga "gdpr_features_enabled" = 1.
 2. Lisatud uus seadistus: Seaded → Üldseadistused → Ladu ja ost → “”Näita e-poes” linnuke on uutele toodetele ja tootegruppidele vaikimisi sisse lülitatud”. Kui soovite, et uutel toodetel ei oleks linnukest “Näita e-poes” automaatselt peal, võtke sellelt parameetrilt linnuke maha.
 3. Müügidokumentidele on lisatud uus võimalus “Anonüümne väljatrükk”, juhuks kui klient soovib, et teda tehingu käigus identifitseeritaks, kuid ei soovi, et väljatrükk sisaldaks isiklikke andmeid. Valiku leiab “Veel” → “Anonüümne väljatrükk (PDF)” või “Saada anonüümne väljatrükk e-postiga”.
 4. Müügidokumentide väljatrükile on lisatud “kinnituskood”, mille abil on meil võimalik tuvastada, kas antud dokument pärineb Erplyst ning kas tehingu andmed on õiged. Või on väljatrükki keegi võltsinud või muutnud (nt maksupettuse tarbeks). Müügidokumentide väljatrükil kuvatakse seda lisaks ka QR koodina.
 5. Kohandatud väljatrükki (Actual Reports) lisandus uus väli, mis võimaldab müügidokumentide väljatrükkidel kuvada iga toote laoseisu. (Väljade nimetused on "amountInStock", "amountReserved", ning "amountAvailable".)

 

Täiendused

 1. EL-i välistel kontodel kuvatakse nüüd taas eraklientide nimesid järgnevates aruannetes:
  • Aruanded → Müük-müügikäive
  • Aruanded → Müük-laokäive
  • Aruanded → Kassa ja laekumised
 2. Prantsuse tõlge täiendatud.
 3. Laovarude täiendamise aruandes kuvatakse nüüd “tellitav kogus pakendites” rippmenüüd loomise järjekorras.
 4. Aruandegeneraatoris kuvas “Netohind kokku” teatud pluginate koosmõjul valet infot. Väli on nüüd ümber nimetatud “Netokaal või maht (Intrastat)” ning lisatud on uus väli nimetusega “Netohind kokku”, mis annab ootuspärase kaaluinfo.
 5. Sularahaarveid saab nüüd alla laadida PDF-na.
 6. Müügidokumentide alt on eemaldatud valik “Saada e-mailiga”. Enam ei ole võimalik saata müügidokumente HTML-na. Selle asemel soovitame saata PDF-na, kasutades valikut “Saada e-mailiga (PDF)”.
 7. Parandatud: ettevõtte aadress kuvatakse arvete jaluses nüüd mitmel real, et tagada parem asetus PDF-del.

 

Parandused

 1. Parandatud: müügitehing, kus komplekttootele tehti allahindlust, tekkis Erplysse valede andmetega (Müügidokumentide summad kuvati valesti, kui aruande filtris oli määratud “Näita komplekttoodete müüki: komponentide kaupa eraldi”).
 2. Parandatud: müügidokumendi kohandatud väljatrükil (Actual Reports) olid teistes keeltes trükkides toodete ühikute nimetused tõlkimata.
 3. Parandatud: frantsiisikontol kuvati veateadet, kui kasutaja, kellel polnud õigust näha ostuhinda, proovis kinnitada ostuarve.