Back Office versioon 4.9.0

12. aprill 2018

Uued võimalused

 1.  Et tõhustada e-kirja kohaletoimetamist, saadetakse Erplyst e-kirjad nüüdsest välja saatja aadressiga [email protected] E-kirjade saatmine meie enda domeenilt võimaldab meil sõnumeid korrektselt allkirjastada ja tõendada, et saadetud kiri pärineb Erply-st. Paljud vastuvõtvad e-posti serverid jälgivad, kas saatja aadress vastab päritoluserverile ning erinevuse korral määravad sõnumile suurema rämpsposti skoori või loobuvad vastuvõtmisest täielikult. Selleks, et kirja vastuvõtja siiski näeks, kellelt kiri on tulnud, ja saaks sellele ka vastata, lisame “From” aadressireale saatja ettevõtte nime ning lisame ka saatja e-posti aadressi “Reply-To” reale. Erplyst väljasaadetavad e-kirjad hakkavad välja nägema nii:
  From: Sample Company <[email protected]>
  Reply-To: Sample Company <[email protected]>
  
 2. Lisatud on uus kampaanialiik “Ühiku erihind”. Seda tüüpi müügikampaania korral saab klient teatud tooted soodushinnaga, kui ta ostab vähemalt teatud koguse. Kampaania tuleks sel juhul luua järgmiselt:1. Kampaaniakirjelduse vasakul küljel (“Klient peab”) tuleb määrata toode (või tooterühm või -kategooria) ja minimaalne kogus, mida klient peab ostma, et kampaania rakenduks;
  2. Parempoolsel küljel (“Klient saab”) tuleb määrata uus ühikuhind, mis rakendub kampaaniatingimuste täitmisel. Välja pealkiri on “Või valitud esemed ja kõik järgnevad analoogsed tooted ühikuhinnaga…”. Kampaaniale saab määrata ka piirangu: maksimaalselt mitu soodustusega toodet klient saab osta.
 3. Kampaaniatele on lisatud valik “Lunastamise piirang”.Lunastamise piirang võimaldab määrata, mitu korda kampaania ühe müügi korral rakendub. Või, kui tegemist on kupongi kampaaniaga, siis võib klient lunastada müügil ainult teatud arvu kuponge. Näiteks kampaania korral “Osta 2 pirukat ja saad õunalt 50% alla”. Piiranguväljale märgitud 3 tähendab seda, et olenemata sellest, millises koguses klient ostab, saavad nad ainult maksimaalselt 3 soodushinnaga õuna (Ja sellisel juhul on neil tarvis osta 6 pirukat).Lunastamispiiri ei tohiks segi ajada “maksimaalse allahinnatud toodete arvuga”. Mõned kampaaniatüübid võimaldavad mõlemat võimalust; siin tuleks hoolikalt läbi mõelda, mida täpselt tarvis on. Väljund asub vormi lõpus ja on pealkirjaga “Määra, mitu korda võib ostule maksimaalselt rakenduda muud liiki kampaania: “.
 4. Müügikampaania vorm on ümber kujundatud. 
  Lisatud on informatiivne väli “Kuidas kampaania ostule rakendub”, mis annab kiirülevaate, kas tegemist on automaatse, kupongi või
  käsitsi rakendatava kampaaniaga; ning selgitab, kui mitu korda kampaania rakendub (ainult üks kord / nii palju kordi kui võimalik / jne). Igal kampaaniatüübil on erinevad reeglid ja see väli peaks kampaania algoritmi muutma läbipaistvamaks.

Täiendused

 1. Dialoogiaken “E-kirja koostamine” hoiatab, kui saatja aadress on väär või kui on määratud mitu saatjat.
 2. Lisatud on tugi API käsklusele addPromotionCountsToInvoice (kui haldurist kustutatakse müügidokument, kustub ka selle külge salvestatud lisainfo rakendunud kampaaniate kohta).
 3. Versiooniuuenduses 4.8.5 nimetatud parameetrite nimetused on täiendatud vastavalt "customer_registry_group_cache_time" ning "customer_registry_customer_cache_time".

Parandused

 1. Parandatud: aruandegeneraatoris kahetasandilise grupeerimise korral mõningad vahesumma read puudusid.
 2. Parandatud: dialoogiaken “E-kirja koostamine” ei arvestanud seadistust “Saada arveid: Kliendi meiliaadressile / Maksja meiliaadressile”.
 3. Kampaania vormil kuvatakse nüüd rippmenüüs “Kampaania rakendub ainult nendele kliendigruppidele” kliendigruppe hierarhiliselt. Kampaaniate piiramine regiooniti või kliendigrupiti vajab lisamooduli seadistust kasutajatoe poolt.