ERPLY sõlmis partnerluslepingu Nixor EE AS-ga

Äritarkvarafirma ERPLY sõlmis partnerluslepingu info- ja turvatehnoloogia firmaga Nixor, millega Nixor on ERPLY toote ainuesindaja Lätis ja Leedus ning edasimüüja ja hoolduspartner Eestis, Soomes, Norras, Venemaal, Ukrainas ja Poolas.

Nixori ärijuht Elgar Ojakõiv ERPLY-st: “Nixori tooteportfelli lisandunud ERPLY on äärmiselt innovaatiline ERP ja KASSA süsteem, mis moodustab koos teiste Nixori toodetega konkurentsieelist ja efektiivsust pakkuva lahenduse mistahes väikese ja keskmise suurusega müügikohtadele või kauplusekettidele.”

Erply tegevjuht, Kristjan Hiiemaa, koostööst Nixoriga: “Meil on väga hea meel, et saame teha koostööd turu juhtiva kassasüsteemi juurutajaga – Nixoriga, kelle kogemus on mõõdetav juba 20 aastaga, ja et meid valiti nende peamisesse tooteportfelli, lisaks Toshiba Global Commerce Solution-le jt toodetele. Loodame Läti ja Leedu turgudelt kiiret kasvu, loeme ka neid mõnes mõttes oma koduturuks. Nixoril on Baltimaades suur kogemus. Lisades sinna mugava pilvepõhise ERP lahenduse, on õnnestumise tõenäosus kõrge”.

ERPLY kassamüügisüsteem on lihtsasti juurutatav nii väikeses kui suures jaemüügi ettevõttes. Kiirelt koguvad populaarsust toote erinevad versioonid nutiseadmetele.

ERPLY kassasüsteemi suurim kliendibaas asub USA-s ja kiirelt laienetakse ka Austraalias. Ettevõtte tarkvaraarendus ja tugiteenuse pakkumine toimub Tallinnas, kuid esindused on ka New Yorgis, Londonis, Kopenhaagenis ning Sydneys.

Nixor EE AS on Nixor AD AS tütarettevõte, mis on alates 1993. aastast juurutanud erinevaid IT lahendusi kaubandus- ja teenindusettevõtetele. Nixor AD gruppi kuuluvad samas valdkonnas tegutsevad ettevõtted Lätis (Nixor LV) ja Leedus (Nixor LT).