ERPLY display application – väärtuslik lisa ERPLY kassale

Tarkvaraline kliendinäidik on parim asendus tavalisele kliendinäidikule, kuna ei eelda lisariistvara soetamist. Kliendinäidikuna võib kasutada ükskõik millist internetiga ühendatud seadet või kassaseadme lisamonitori. ERPLY display application näitab kliendile jooksvalt kogu müügiinfot, erinevalt tavalisest kliendinäidikust, mis üldjuhul võimaldab kuvada lihtsalt kaherealist teksti. Puutetundliku monitoriga seadmetes saab klient kliendinäidiku rakendusest allkirjastada korraldusi ja määrata jootraha hea teeninduse eest. ERPLY display application

  • Töötab igas seadmes, millel on internetiühendus (iPhone, iPad, PC jne)
  • Operatsioonisüsteemist sõltumatu
  • Reaalajas müügiandmete kuvamine kliendile
  • Kaardimaksete allkirjastamine
  • Kohandatav infoväli (toetab HTML lausendeid)
kliendinaidikN2N3