Ribakoodi laiendatud võimalused ERPLY’s

ERPLY majandustarkvaraga on nüüdsest oluliselt lihtsam kaupa arvele võtta, teha tagastusi või leida õiget dokumenti ribakoodi abil. Lähtume põhimõttest, et iga müügidokument, toode, tagastus või laodokument peab olema leitav ribakoodi abil.

Ribakoodid müügidokumentidel aitavad kauba saajal tooteid lattu reigistreerida (ostuarvet koostada). Igal tootel on joonkood positsiooni all ning nõnda saab kauba vastuvõtja saatelehe alusel andmekogujaga kauba komplekssust kontrollida.

Ribakood müügiarvel

Ribakood registreeritakse tootekaardil EAN lahtrisse. Joonkoodi pilt genereeritakse automaatselt. Kasutaja võib valida sobiva ribakoodietiketi, et markeerida tooted. Erinevad etikettide mõõdud ja andmed annavad paindlikkust tooteinfo kuvamisel. Etiketil on võimalik kuvada infot: hinna, toote koostise, toote nimetuse ja mahuühiku kohta.

Näited:
Etikett

Müügidokumendi leidmine ribakoodiga

Arve-saatelehe või kassast tehtud arve numbrist genereeritakse automaatselt ribakood, mis paigutatakse dokumendi jalusesse. Selline lahendus võimaldab skänneriga mugavalt õige dokument üles leida ning alustada tagastust, toodete vahetust või kreeditarvet.

Näide sularahaarvest:
Sularahaarve väljatrükk

Kauba tagastamisel kasutatakse ribakoodi skänneerimist:
Kauba tagastamine

Andmekoguja kasutamine inventuuri teostamisel

Toodete markeerimine ribakoodietikettidega annab arvestatava aja kokkuhoiu inventuuri teostamisel. Andmekoguja abil on võimalik toode lihtsalt skanneerida ning sisestada laos olev kogus. Juhul kui toodet ei ole veel lattu sisse võetud, siis annab andmeterminal sellest kohe märku.

Lisainfo andmekoguja kohta

Andmeterinali vaade:
Andmeterminali vaade
Andmekogujat on võimalik kasutada ka kauba sisse- ja välja registreerimiseks. Väljastuse korral tuleb pakkeleht välja printida ning sellel olevad ribakoodid registreerida. Kauba vastuvõtmisel võrreldakse ostuarvet / ostutellimust saadetise komplekssusega. Puudujääkide korral koostatakse eraldi aruanne.

Küsi julgelt lisainfot:

Tel: 66 8970

E-mail: [email protected]