ERPLY tahvelarvuti rakendus aitab viia Sinu ettevõtte teeninduse uuele tasemele

Nüüdsest võid kliente teenindada veelgi kiiremini ja mugavamalt. Toetame iPad’i (iOS), GalaxyTAB’I (Android) seadmeid.

ERPLY tahvelarvuti versioon võimaldab ühes aknas:
• võtta kiiresti vastu tellimusi
• jätta tellimusi lahtiseks
• kinnitada tellimused müügiks
• vaadata ja täiendada kliendiandmeid
• teha kõiki tavapäraseid kassaoperatsioone

SIIA PILT

Võimalused

Tahvelarvuti rakendus avardab võimalusi toodete tutvustamisel kliendile. Näiteks võib müüdava kingapaari erinevaid värve tutvustada e-poest või näidata Youtube videoklippe toote kasutamisvõimalustest ning järgmise sammuna kinnitada müük läbi ERPLY iPad’i rakenduse. Müügi kinnitamise hetkel prinditakse välja kassatšekk ja vajadusel avatakse kassasahtel.
Kasutage ERPLY uudset tehnoloogiat, et muuta teenindus veelgi paindlikumaks kliendisõbralikumaks. Olles kogu aeg kliendi juures, saate kiiremini ja täpsemalt vastata tekkivatele küsimustele ning pakkuda täiuslikku teeninduskogemust.

Windows versioon saadaval

Tulles vastu klientide soovidele on ERPLY arendusmeeskond loonud spetsiaalse kassaakna ka Windows’i klientidele. See on hea uudis neile, kes soovivad kasutada traditsioonilist kassaarvutit ning töötada ka ilma Internetita. Võrguühenduse taastumisel saadab ERPLY Windows’i versioon vahepeal tehtud müügiandmed ERPLY serverisse, võtab vastu toodete / teenuste info ning kliendiandmed. Kogu Windows’is käideldav andmebaas on väga kõrgel tasemel turvatud.

Lae ERPLY iPad rakendus alla siit: