AUTOASI valis ERPLY

Autoasi esindus (Reverend OÜ asukohaga Peterburi tee 44) valis ERPLY majandustarkvara. “Nüüdsest toimub sõidukite hooldamine ja varuosamüük ERPLY abil mugavalt” kommenteerib juhataja Daniel Pärtel. Kahe asukohaga opereerides Tallinn ja Saku on hea omada ühtset kliendi- ja tooteandmebaasi.

Autoasi logo

ERPLY rakendamine võttis aega 4 tundi. Selle käigus seadistati kassad online / offline liidesega tööle. Imporditi Mercantile poolt saadetud toodete andmebaas ning ostuarve. Ka edaspidi saab partnerettevõtte (Mercantile Group AS) poolt saadetavaid arveid importida ning vajadusel uuendada tooteandmebaasi.

Seadistasime töötajate grupid ning jagasime kasutajaõigused. Vastavalt rollile ettevõttes, on kasutajal oma menüüriba ning töökalendris enda nädala tööplaan.

Autoasi müügisaal

Autoasi müügisaal